CSV Networks - Domeinregistratie - Hosting - Streaming - Dedicated servers - Cloud On Demand Openstack CoreOS Docker - VPS servers - ESX VMware servers - Colocatie


Geavanceerde, snelle servers voor professionele toepassingen

Klik hier voor de actuele huurtarieven

CSV Networks biedt servercapaciteit zonder hoge investeringen in apparatuur of kennis. De dedicated servers die u bij CSV Networks kunt kopen en huren, draaien in een serverruimte met optimale bedrijfscondities.
 
Voor u de garantie dat uw web server altijd in de lucht is en volledig is afgestemd op het verkeer (data en video) dat via een snelle, betrouwbare internetconnectie plaatsvindt. CSV Networks kan uw eigen dedicated server voor u onderhouden en beheren, zodat u er geen omkijken naar heeft en u zich volledig kunt richten op uw eigen klanten.

Een eigen dedicated Super Micro of Intel server van CSV Networks is ideaal wanneer het u de tijd ontbreekt om u zelf alle kennis eigen te maken of om zelf uw eigen server te beheren, en ook wanneer u zich niet bezig wilt houden met patches, updates en andere aanpassingen.

Wilt u liever huren dan kopen? Dat kan bij CSV Networks. CSV Networks verhuurt krachtige, hoge capaciteit servers van de allerbeste producenten. CSV Networks beschikt bijna continu over snelle Super Micro en Intel servers die aangeboden worden voor verhuur. Ook voor verhuur biedt CSV Networks de volledige bandbreedte plus server resources.
 
Een eigen Intel i7 dedicated server met SSD heeft u al voor EURO 59,00 p/m excl. BTW. Klik - hier - als u snel wilt beschikken over een eigen dedicated server.
 
CSV Networks biedt niet alleen de hardware, maar ook de ondersteuning die nodig is om optimaal gebruik te kunnen maken van uw eigen server - of u deze nu heeft gekocht of gehuurd. CSV Networks ondersteunt haar relaties door kennis en ervaringen te delen en is daarmee een betrouwbare partner. Nu en in de toekomst.

Ripe 
Voor de actuele condities en tarieven voor verhuur van web servers kunt u contact opnemen met sales@csv-networks.nl.


        


Veldmaarschalk Montgomeryweg 25B
3769 BG Soesterberg
Nederland
Telefoon: +31 346 552694 (Sales)

e-mail:
info@csv-networks.nl
backoffice@csv-networks.nl
support@csv-networks.nl

Privacy statement
Leveringsvoorwaarden
Verwerkersovereenkomst