CSV Networks - Domeinregistratie - Hosting - Streaming - Dedicated servers - Cloud On Demand Openstack CoreOS Docker - VPS servers - ESX VMware servers - Colocatie


Wie zijn wij
Wat begon als een hobby, groeide uit tot een succesvolle onderneming.

CSV Networks is begonnen in 1997 met het repareren en installeren van computersystemen, maar groeide al snel door naar een allround ICT-bedrijf. Bij ons kunt u terecht voor domeinregistraties, hosting, dedicated servers, Cloud Server On Demand, traditionele VPS servers via VMware en streaming.

CSV Networks is een flexibele onderneming die zich richt op het leveren van optimaal advies op ICT-gebied en optimale services op het gebied van internet.

Wij werken met een vaste kern aan vakkundige medewerkers, maar kunnen waar nodig een beroep doen op de uitgebreide kennis en ervaring van freelance medewerkers.

CSV Networks houdt de meest recente ontwikkelingen op ICT-gebied nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat wij te allen tijde beschikken over de nieuwste techniek en u optimaal van dienst kunnen zijn.

Het doel van CSV Networks is simpel: de beste ICT-partner zijn die u maar kunt vinden tegen messcherpe tarieven. Wij willen diensten leveren waar u werkelijk wat aan hebt en die u maximaal laten profiteren van de mogelijkheden die internet biedt.        


Veldmaarschalk Montgomeryweg 25B
3769 BG Soesterberg
Nederland
Telefoon: +31 346 552694 (Sales)

e-mail:
info@csv-networks.nl
backoffice@csv-networks.nl
support@csv-networks.nl

Privacy statement
Leveringsvoorwaarden
Verwerkersovereenkomst